19th Ave New York, NY 95822, USA
Working hours: Monday - Sunday, 10:00-22:00
Οι συνταγές μας
vegan&nistisima, recipe, healthy_cooking, gourmet, vegan, vegeterian, Pasta omelette, spaghetti, chickpea flour, spring onions, turmeric, Olive Oil
Ζυμαρικά ομελέτα
Υλικά

400 γρ. σπαγγέτι
120 γρ. αλεύρι ρεβιθιού
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πρέζα κουρκουμάς
Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι
200 γρ. νερό

Μαγειρέψτε το

Σε μια κατσαρόλα, με άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τα μακαρόνια al dente. Τα σουρώνετε, τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύετε για να μην κολλήσουν. Στη συνέχεια σε ένα μπολ αναμειγνύετε το ρεβιθάλευρο με τον κουρκουμά, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε και αρχίζετε αργά να ρίχνετε το νερό, ανακατεύοντας έντονα για να εξαλείψετε όλους τους πιθανούς σβόλους του αλευριού. Μόλις έχετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, προσθέστε το μείγμα στα ζυμαρικά, ρίχνετε και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και ανακατεύετε. Ζεσταίνετε ένα βαθύ τηγάνι, με λίγο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνετε τα ζυμαρικά. Ισιώνετε την επιφάνεια και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά, έως ότου η ομελέτα πάρει χρώμα. Σε αυτό το σημείο, χρησιμοποιώντας ένα ρηχό πιάτο, του ίδιου μεγέθους, γυρίζετε την ομελέτα και την μαγειρεύετε για μερικά ακόμη λεπτά μέχρι να ροδίσει και από την άλλη πλευρά. Μεταφέρετε την ομελέτα σε ένα πιάτο και την σερβίρετε ζεστή, πασπαλίζοντας με φρέσκο κρεμμυδάκι.

Επίπεδο δυσκολίας
40%

ΧΡΟΝΟΣ:  5´ προετοιμασίας &  15´ μαγειρέματος
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 μερίδες
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: Εύκολο

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr