Τι να χρησιμοποιήσετε αντί για γάλα & γιαούρτι
Το γάλα και το γιαούρτι, χαρακτηρίζει τη μέση διατροφή με πολλούς τρόπους και μπορεί να φανεί αναντικατάστατο όταν σκεφτούμε το ισχυρό θρεπτικό τους περιεχόμενο, αλλά να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές γευστικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες των vegan. Αντί για γάλα και κρέμα γάλακτος, για να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη vegan διατροφή ή απλώς να κάνετε τη διατροφή σας πιο ελαφριά και πιο υγιεινή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σόγια, βρώμη, αμύγδαλο, κάσιους, καρύδια, ρύζι κ.ά. και το καλύτερο χωρίς ζάχαρη. Το γάλα σόγιας προέρχεται από σόγια και μιμείται την κρεμώδη σύσταση κανονικού γάλακτος για τους νέους vegan. Όσο για το γάλα ρυζιού, αποτελεί ένα τέλειο τρόπο για να λάβετε αφθονία πρωτεϊνών, υδατανθράκων, αντιοξειδωτικών χωρίς κορεσμένα λιπαρά. Τέλος, αρκετά δημοφιλές και γλυκό, είναι το γάλα αμυγδάλου. Το γιαούρτι είναι ένα πολύ υγιεινό τρόφιμο, γι αυτό δεν πρέπει να το στερούνται ούτε οι βίγκαν. Τα τελευταία χρόνια μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, διάφορα είδη vegan γιαουρτιού. Αν όμως θέλετε ένα σπιτικό γιαούρτι, η σόγια, είναι από τα καλύτερα υλικά έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την γεύση και τα οφέλη του γιαουρτιού. Η συνταγή είναι απλή, αρκεί να χρησιμοποιήσετε: γιαούρτι και γάλα σόγιας. Επίσης το γιαούρτι ρυζιού είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους έχουν πρόβλημα στην πέψη λακτόζης ή απλά επέλεξαν να μην τρώνε ζωικά παράγωγα.
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr