300 γρ. σιτάλευρο
200 γρ. καλαμποκάλευρο
200 γρ. ελιές μαύρες
200 γρ. ντομάτες λιαστές
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
Ρίγανη
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. Monk Fruit
1 κ.γ. αλάτι
500 ml (περίπου) χλιαρό νερό
Σε ένα μπολ βάζετε λίγο νερό και διαλύετε τη μαγιά. Στη συνέχεια σε μια βαθιά λεκάνη ανακατεύετε όλα μαζί τα αλεύρια, το αλάτι,το Monk Fruit προσθέτετε τη μαγιά και σταδιακά το νερό. Ζυμώνετε μέχρι το ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια. Μετά, προσθέτετε τις ελιές και τη λιαστή ντομάτα, όλα ψιλοκομμένα και τέλος, την ρίγανη και το λάδι. Ζυμώνετε για περίπου 5΄ ώσπου η ζύμη να ομογενοποιηθεί. Αφήνετε για μια ώρα την ζύμη σκεπασμένη, για να φουσκώσει. Μετά ξαναζυμώνετε και την χωρίζετε σε δυο μέρη, τα οποία πλάθετε σε στενόμακρα και φαρδιά καρβελάκια. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Τα αφήνετε καλυμμένα με μια πετσέτα, να ξεκουραστούν και να φουσκώσουν για 20΄- 30΄. Τα ψήνετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 30΄- 40΄ και μέχρι να ροδίσουν.
ΧΡΟΝΟΣ: 15 λεπτά (+1 ½ ώρα φούσκωμα) & 40΄ μαγειρέματος ΜΕΡΙΔΕΣ: 18-20 φέτες
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr