19th Ave New York, NY 95822, USA
Working hours: Monday - Sunday, 10:00-22:00
Οι συνταγές μας
PENNES KARBONARA_foto_KEDRIKH
Πένες καρμπονάρα
Υλικά

350 γρ. πένες ολικής αλέσεως 
150 γρ. φυτική κρέμα μαγειρικής λαχανικών
3 κολοκυθάκια
100 γρ. αρακάς  
1 σκελίδα σκόρδο
Φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. κουρκουμάς
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Μαγειρέψτε το

Μαγειρεύετε τα μακαρόνια al dente, σε λίγο αλατισμένο νερό και λίγο πριν βράσουν τα βγάζετε. Κόβετε τα κολοκυθάκια σε κύβους μεσαίου μεγέθους. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο λάδι και την σκελίδα σκόρδου, κοπανισμένη.
Την αφήνετε να βγάλει το άρωμά της, την αφαιρείτε, προσθέτετε τα κολοκυθάκια, τον αρακά και σε μέτρια φωτιά, τα μαγειρεύετε, μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτετε το πιπέρι. Σε ένα μπολ ρίχνετε την κρέμα μαγειρέματος και προσθέτετε τον κουρκουμά, ανακατεύετε μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Στραγγίζετε τα μακαρόνια, τα βάζετε στο τηγάνι, αφού τα κολοκυθάκια μαγειρευτούν καλά, προσθέτετε το μείγμα κρέμας και το φρέσκο ​​
θυμάρι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Επίπεδο δυσκολίας
35%

ΧΡΟΝΟΣ: 10’ προετοιμασίας & 15’ μαγειρέματος
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 άτομα
ΔΥΣΚΟΛΙΑ:  Εύκολη

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr