19th Ave New York, NY 95822, USA
Working hours: Monday - Sunday, 10:00-22:00
Οι συνταγές μας
vegan&nistisima, vegan&fasting, recipe, gourmet, healthy_food, vegetarian, cooking, meatless, vegan tofu sausages, onions, vegetable oil, dark beer, clove of garlic, finely chopped, cumin, fennel, fresh thyme, paprika, Salt Pepper, hot dog buns
Χοτ ντογκ μπύρας
Υλικά

8 vegan λουκάνικα τόφου
2 κρεμμύδια
2 κ.σ. φυτικό λάδι
1 κ.γ. ζάχαρη
1 μαύρη μπύρα
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. μάραθος
1/2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
Αλάτι - Πιπέρι
8 ψωμάκια χοτ-ντογκ

Μαγειρέψτε το

Καθαρίζετε και κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες. Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και σε μέτρια – υψηλή φωτιά. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε για 3´- 5´ ή μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν. Πασπαλίζετε με την ζάχαρη και σοτάρετε για 2´ ακόμη. Τρυπήστε τα λουκάνικα με πιρούνι και βάλτε τα στο τηγάνι. Ρίχνετε το κύμινο, τον μάραθο, το θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα, την πάπρικα, αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Βάζετε την μπύρα και μειώνετε την θερμοκρασία. Αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν, περίπου για 15´ ή έως ότου τα κρεμμύδια είναι πολύ τρυφερά και ημιδιαφανή και τα υγρά να έχουν απορροφηθεί.
Βγάζετε τα υλικά από το τηγάνι και αφού κόψετε στη μέση τα ψωμάκια, τα ακουμπάτε με την κομμένη πλευρά στο καυτό σκεύος που ψήσατε τα κρεμμύδια ώστε να ζεσταθούν και να ροδίσουν ελαφρά. Γεμίζετε το κάθε ψωμάκι με ένα vegan λουκάνικο, βάζετε 1-2 κουταλιές κρεμμύδια, μουστάρδα, κέτσαπ, αλάτι (προαιρετικά) και σερβίρετε

Επίπεδο δυσκολίας
33%

ΧΡΟΝΟΣ: προετοιμασία: 10´ & μαγείρεμα: 15´-20´
ΜΕΡΙΔΕΣ:  6 – 8 μερίδες
ΘΕΡΜΙΔΕΣ:  250θερμίδες

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr