200 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα
150 γρ. καρύδια
50 γρ. κάσιους
45 γρ. βρώμη κουάκερ
50 γρ. σιρόπι νέκταρ αγαύης
150 γρ. αμύγδαλα
100 γρ. τριμμένη καρύδα
Τοποθετείτε τα αμύγδαλα σε ένα επεξεργαστή τροφίμων και τα τρίβετε για 8’ έως ότου το μείγμα σχηματίσει μια πάστα. Προσθέτετε τα κάσιους, τα βερίκοκα, την βρώμη και το σιρόπι. Χτυπάτε για ακόμη 1 ΄ ή έως ότου το μείγμα γίνει μια κολλώδης ζύμη.
Αδειάζετε το μείγμα σ’ ένα μπολ και το σκεπάζετε με μία μεμβράνη.
Βάζετε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει λίγο το μείγμα. Όταν το βγάλετε από το ψυγείο, φοράτε γάντια μιας χρήσης και χωρίζετε τη ζύμη, σε 20 περίπου κομμάτια (25 γρ. το καθένα ), με τα οποία δημιουργείτε μικρές μπάλες., σε μέγεθος όσο ένα μικρό καρύδι (μπορείτε και μεγαλύτερες ανάλογα το πώς τα θέλετε). Ρίχνετε την τριμμένη καρύδα σε ένα πιάτο και ρολάρετε τις μπάλες. Τις τοποθετείτε στο ψυγείο για 30΄ για να σφίξουν.
ΧΡΟΝΟΣ: 20΄ προετοιμασίας
ΜΕΡΙΔΕΣ: 420 τεμάχια
ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 150 θερμίδες
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr
www.oneadv.gr