19th Ave New York, NY 95822, USA
Working hours: Monday - Sunday, 10:00-22:00
Οι συνταγές μας
pandaisia-xromaton,mixed_vegetables,vegeterian, vegan&nistisima
Πανδαισία χρωμάτων
Υλικά

200 γρ. λευκά φασόλια
2 φλ. κους κους
8-10 ντοματίνια
1 μαρούλι σγουρό
1 λεμόνι, το ξύσμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το ντρέσινγκ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι μήλου μηλίτη
Μαύρο σουσάμι
Αλάτι - Πιπέρι

Μαγειρέψτε το

Μουλιάζετε τα φασόλια για τουλάχιστον 12 ώρες. Την επόμενη
τα βράζετε με λίγο αλάτι και σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 40’. Προσοχή, τα φασόλια δεν πρέπει να διαλυθούν.
Τα στραγγίζετε και κρατάτε λίγο από το νερό τους. Κόβετε
τα ντοματίνια στη μέση και πλένετε το μαρούλι. Ετοιμάζετε
το κους κους. Θυμηθείτε, για κάθε ένα φλιτζάνι άβραστου κους κους θα χρειαστείτε ένα και μισό φλιτζάνι νερό. Ρίχνετε το νερό στην κατσαρόλα και το αφήνετε να βράσει. Προσθέτετε αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνετε το κους κους και ανακατεύετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι και την αποσύρετε από τη φωτιά. Αφήνετε το κους κους στην κατσαρόλα για 5’. Το αφαιρείτε, προσθέτετε ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε απαλά. Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Τέλος, ετοιμάζετε ένα ντρέσινγκ με το ξύδι, το λάδι, 5-6 κ.σ. ζουμί από τα φασόλια, αλάτι, πιπέρι, το μαύρο σουσάμι και το περιχύνετε στη σαλάτα.

Επίπεδο δυσκολίας
30%

ΧΡΟΝΟΣ: 10΄ προετοιμασίας & 40’ μαγειρέματος
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 άτομα
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: Εύκολο

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr