19th Ave New York, NY 95822, USA
Working hours: Monday - Sunday, 10:00-22:00
Οι συνταγές μας
vegan&nistisima, vegan&fasting, recipe, gourmet, healthy_food, vegetarian, cooking, meatless, homemade minestrone, wholemeal barley, white beans, zucchini, onion, garlic cloves, tomatoes, carrot, rib mushrooms, celery, rosemary, bay leaf, olive oil
Σπιτική Μινεστρόνε
Υλικά

200 γρ. κριθαράκι, ολικής άλεσης.
200 γρ. λευκά φασόλια
2 κολοκύθια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες
1 καρότο
5 - 6 μανιτάρια πλευρώτους
Λίγο σέλινο
1/2 κ.γ. αποξηραμένο δεντρολίβανο
1 φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι - Πιπέρι

Μαγειρέψτε το

Βράζετε τα φασόλια και τα σουρώνετε. Ζεσταίνετε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και προσθέτετε λίγο λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα σοτάρετε και στη συνέχεια προσθέτετε το καρότο, το σέλινο, τα κολοκυθάκια, κομμένα σε κύβους, το δενδρολίβανο και τη δάφνη. Μαγειρεύετε μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες και τις προσθέτετε στη κατσαρόλα μαζί με ζεστό νερό και με αλατοπίπερο. Μειώνετε τη θερμότητα και σκεπάζετε το δοχείο. Μετά από 10΄ περίπου προσθέτετε τα φασόλια, το κριθαράκι και μαγειρεύετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά. Μια άλλη πρόταση είναι να μαγειρέψετε ξεχωριστά το κριθαράκι και για να σερβίρετε τη σούπα, μοιράζετε το ζυμαρικό, σε βαθιά πιάτα και με μια κουτάλα ρίχνετε τη minestrone από πάνω. Σε αυτή την περίπτωση κρατάτε το νερό, όπου έβρασε το κριθαράκι. Τέλος, μπορείτε να πασπαλίσετε με λίγο μπούκοβο.

Επίπεδο δυσκολίας
40%

ΧΡΟΝΟΣ: προετοιμασία: 10΄ & μαγείρεμα 20΄ 
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 – 6 μερίδες
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: Εύκολο

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr

www.oneadv.gr